Kockanje kao problem

Blog o kockanju je za one koji imaju problem sa kockanjem i za članove njihovih porodica. Ako je  sa kockanje vaš problem na pravom ste mestu. Mi ćemo biti vaša podrška i uz našu pomoć i edukaciju prestaćete sa kockanjem!

Potrudite se zbog sebe, svojih najbližih, svoje porodice, roditelja, svoje dece da kockanje bude vaša prošlost!  Mi ćemo vam pomoći, dajte šansu sebi i potrudite se dok ne bude previše kasno. Odvikavanje od kocke nije lako, najteži je prvi korak, posle će sve doći na svoje.

Pogledajte neke od kratkih poruka mogu vam pomoći, pogledajte iskustva drugih ljudi, potražite film o kockanju i iskustva drugih na blogu. Sve vam to može pomoći ako ste u početnoj fazi kockanja. Ako vidite da ste više puta pokušavali a problem sa kockanjem je i dalje tu, nećete moći sami. Onda ste zavisni od kockanja i imate problem sa kockanjem. Što pre sebi priznate i svojoj porodici možete se izvući iz problema koji se gomilaju. Doći će problemi sa dugovima, problemi sa zdravljem i sve ostalo…

Blog o kockanju sadrži korisne činjenice namenjene osobama koje imaju problema sa kockanjem. Članci su namenjeni i članovima porodica kockara. Nekima je Blog o kockanju pomogao da reše problem sami, čitajući i prateći sam blog i iskustva drugih. Članci su podeljeni u nekoliko kategorija- iskustvene životne priče i korisni članci o kockanju.

Pogledajte naše blogove, napišite komentar ili svoju životnu priču. Rado čemo je objaviti. Možda će vaše iskustvo nekome pomoći da reši svoj problem. Podelite problem sa nama, podelite blog koji vam se dopada, možda neko od vaših prijatelja ima problem sa kockanjem a ćuti o tome. Time vaš doprinos životu ljudi koji se muče sa kockanjem i ovaj blog o kockanju znači mnogo. Neke porodice o tome ne pručaju, problem se krije, a poželjno je da znaju kako to ide. I ako se na vreme ne reaguje biće kasno.

U poređenju sa drugim zavisnostima, često se misli da kockanje nije opasno. Naime, kockanje neće ostaviti očekivane fizičke posledice poput alkohola ili droga. Kockanje neće izazvati cirozu jetre, niti oštećenja sinusa i nozdrva, hepatitis ili AIDS. Čak i nakon niza gubitaka nećete završiti predozirani, u mokraći ili povraćki. Ostaćete bez novca i tačka. A novac svakako odlazi i dolazi, te ozbiljne štete nema. Zaista? Da li je zbog toga kockanje benigno? Naprotiv!

Kada su u pitanju alkoholizam ili narkotici, jedno je sigurno a to je da će Vaše telo, koliko god tolerantnije postajalo na ove supstance, postaviti granicu, gde god ona bila. Naime, Vaše telo podneće određenu dozu alkohola i onesvestićete se, i isto važi i za narkotike. Možete uzeti samo do određene granice dok ne završite na urgentnom ili u mrtvačnici, ali granica postoji. Kod kockanja to nije slučaj. Ograničenje takve vrste ne postoji, a dostupnost kockanja je zastrašujuća, što rezultira posledicom da je jedan od pet kockara bar jednom pokušao suicid. Težina problema kockanja u odnosu na druge zavisnosti jednostavno se može objasniti: Kockanje Vas ubija zato što Vas ne ubija!

BLOG

Telefon za konsultacije 065 3342321

https://stankovicdejan.com/preporuke/
Share
Pozovi