JA  IMAM PROBLEM SA KOCKOM..

JA IMAM PROBLEM SA KOCKOM..

Ja kockar…JA sam frajer, mangup, zavodnik. JA mogu sve. JA mogu da uradim sve šta želim, kada želim. JA mogu da stanem, a mogu i da završim. JA sam pobednik. JA dajem sve, tako mogu i sve da uzmem- Porodici, prijateljima, supruzi, rođenom detetu. Pa JA sam im svima sve dao i uvek im dajem najviše. JA sam sposoban za mnogo veće priče od ovih koje imam.

Od mene se mnogo očekuje, jer sam JA najbolji, jer sam sposoban, jer imam mnogo toga da pružim svima koji me cene, vole i poštuju. Što je istina ..DRUŽE???  Istina je, da te lažem. Ja sam sve suprotno od navedenog. Ja sam bio samo jedan obični, jadni i patetični  KOCKAR.

Samo još malo mi nedostaje. Samo još jedan krug, samo još jedno bacanje. Samo još jedna prilika, jedno ponavljanje najdražeg broja, samo da još jednom počnem, samo da…samo da.

Nego, DRUŽE moj, ne postoji SAMO jednom. Postoji još, još i još. Čak i kada sam eventualno bio u prilici da trenutno dobijem neki novac, kada je glatko prolazio moj „sistem igre“, ja sam namerno menjao unapred određena pravila tog sistema samo da bih izgubio, jer ako i dobijem, ja gubim. Gubim IGRU,gubim „sistem, gubim sebe. Moj život bi se srušio da dobijem.

Sve moje fantastične priče u tom trenutku padaju u vodu. Ne smem dobiti,a igram da dobijem. Ne smem izgubiti, ali moram igrati, jer ako ne igram, ja ne postojim. Komplicirano…Nema smisla..Neshvatljivo? Jeste DRUŽE, neshvatljivo drugima, ali nama je itekako shvatljivo, jer sama  IGRA  pokreće sistem i moj i tvoj život…Ne postoji drugi razlog tvoje igre, postoji samo IGRA.

Detaljnu golgotu od svog života ću ispisati drugom prilikom, ali ništa novo što veš nisi čuo,nećeš ni u mojoj priči čuti. Jer sve su iste, sa kraćim ili dužim periodima trajanja. Moja je trajala, hm…12,13 ili 16 godina. Ko bi to sada znao , jer tako dugo je trajalo da se i ne sećam da li je ikada drugačije i bilo. Znam samo da je danas drugačije. Sa ove strane je lepše, mirisnije, svetlije, ali i mnogo teže, jer sa ove strane je život.

Sa ove strane su svi ljudi koje volim, cenim, poštujem. Sa ove strane je moj život. Tek nedavno sam,DRUŽE prešao obalu. Verojatno sa poslednjim splavom koji je vozio u mojoj priči (kako reče jedan moj prijatelj). Tek nedavno sam progledao, ali čini mi se kao da traje večno. Je li jednostavno Je li lagano? Nije DRUŽE, neću da te lažem, ne,nije nimalo jednostavno, ali se vrijedi boriti. Ja sam KOCKAR.

A borim se svaki dan, ma svaki sat i minut. Život je borba, pogledaj ga u oči i reci ovo je ISTINA. Želim život, želim borbu, želim sve. I onda reci SAMO, ali samo ovaj put ću na drugi način, način ISTINE.

Kontakt telefoni HERC TIME za zakazivanje konsultacija

HERC TIME kontakt: 0653342321, 0693934939, 0665588067 , 063342106, 

Za inostranstvo kontakt/ viber +381693934939

Konsultacije obuhvataju: procenu stepena problema sa kockanjem, testiranje i analizu ličnog problema sa preporukama kako je najbolje dalje nastaviti Program za prestanak kockanja.

Program odvikavanja je individualan, radi se sa svakim klijentom posebno. Svako ima svoj program kako je najbolje i najbrže da se problem reši. Ukliko je problem u početnoj fazi dovoljno je par časova.

CENA KONSULTACIJA  : 150 € ( trajanje-60 minuta)

konsultacije sa dijagnostikom    250€ (trajanje – 120 minuta)

Online konsultacije, konsultacije u kancelarijama u Novom Sadu, Beogradu ili  preko Vibera se zakazuju.

KONSULTACIJE SA DEJANOM STANKOVIĆEM

Share
Pozovi