Šta sam sve izgubio zbog kockanja?- Zavisnost od kockanja

Šta sam sve izgubio zbog kockanja?- Zavisnost od kockanja

Zavisnost od kocanja je najteži oblik zavisnosti. Kockam desetak godina i nikada me pre toga kockanje nije zanimalo. Počeo iz čistog zezanja sa drugovima i uz male uplate. Nije me zanimalo ni da li dobijam ili gubim. Imao sam pare i više nego što mi je trebalo.

Zovem se Darko, imam 34 godine…

Šta sam dobio za ovih desetak godina koliko se kockam? Aritmiju, probleme sa želudcem, diareju, glavobolje…

Šta sam izgubio?

Oca. Verujem da je umro od konstantnog stresa zbog mojih dugova i pronevere novca na poslu. To ga je dotuklo, ta nemoć i sramota. Ja sam bio dokaz da je omanuo kao otac barem je on to stalno govorio.

Izgubio sam ženu. Sin je sa njom. Viđam ga povremeno, svake druge nedelje i ne znam da li mi je to nagrada ili kazna. Boli taj susret a rastanak pogotovo.

Izgubio sam posao. Radio sam sa novcem. Šta reći… Dok sam mogao, dok mi je otac bio živ pokrivao me je. A onda više nisam mogao da krijem manjak u kasi. Radim sada povremeno neke glupe poslove.

Gledam majku kako se muči. Osučila se i hronično je nesrećna.

Zavisnost od kockanja je teška. Probao sam sebi da oduzmem život u jednom trenutku slabosti posle većeg gubitka. Tada sam završio na ispumpavanju u bolnici. 

Da ne dužim, svi imate svoje muke. Mislim da je za mene kasno i da se moj život završio. Ne valjam ni sebi ni drugima. Svaki dan plačem od muke. Najgore mi je što će me sin pamtiti kao propalog oca. Šta ću mu ostaviti? Samo loše sećanje, svađe..ništa lepo..

Kome je kocka donela dobro? Nikome. Ni vlasnicima kazina, siguran sam.

Kada bih mogao sve ponovo. Jbg.

CENA KONSULTACIJA  : 150 € ( trajanje-90 minuta)

Darko.

https://www.kockanje.org

Share
Pozovi